Главата на електричната четка за заби има неколку интерфејси

Наелектрична четка за забиглавата има два интерфејси, главно вклучувајќи ротациониелектрична четка за забии звучна вибрациона електрична четка за заби.2. Постојат три вида режими на движење за главата на четката на електричната четка за заби: едното е взаемно линеарно движење на главата на четката, другото е ротационото движење, а другиот е комплетен сет на електрична четка за заби со две глави на четката.Влакната на главата на четката за заби се направени од меки пластични влакна, а краевите на влакната се обработуваат во топчиња, кои нема да ги оштетат забите и непцата, ниту да влијаат на ефектот на четкање.Не само што може да го исчисти секој заб, туку и да ги масира непцата.Рачката на четката за заби е опремена со силен и слаб прекинувач на режимот на префрлување, а брзината на движење на главата на четката за заби може да се избере според личните потреби.
Електрична четка за заби со магнетна левитација за возрасни

1. Главата на електричната четка за заби има два интерфејси, главно вклучувајќи ротациониелектрична четка за забии звучна вибрациона електрична четка за заби.
електрична четка за заби

2. Постојат три вида режими на движење за главата на четкатаелектрична четка за заби: едното е клипното линеарно движење на главата на четката, другото е ротационото движење, а другото е комплетен сет на електрична четка за заби со две глави на четката.Влакната на главата на четката за заби се направени од меки пластични влакна, а краевите на влакната се обработуваат во топчиња, кои нема да ги оштетат забите и непцата, ниту да влијаат на ефектот на четкање.Не само што може да го исчисти секој заб, туку и да ги масира непцата.Рачката на четката за заби е опремена со силен и слаб прекинувач на режимот на префрлување, а брзината на движење на главата на четката за заби може да се избере според личните потреби.
Sonic care четка за заби


Време на објавување: Декември-15-2022 година